Vakantiehuisje waar u zich waant in Zuid Frankrijk

Vakantiehuisje in Franse, bijzonder warme en ouderwetse designstijl. Dit bijzondere vakantiehuisje is gebouwd rond 1857 en heeft werkelijk een geweldige ligging langs een mooie rivier en de eeuwenoude  gezellige stad Buren. Het is de stad waar de roots van het koninklijk huis liggen. Ooit trouwde Prins Willem van Oranje hier zijn Anna van Buren.  Kunsthof de Heuf is écht een uniek vakantiehuisje. Overal waar u kijkt ziet u authentieke details: glas in lood, stalramen, grote staldeuren die u leiden naar de prachtige tuin van de Kunsthof, massieve lange tafels, design lampen, bedstee, een oude vuurplaats.  Alles is aanwezig en geeft een unieke sfeer. Ideaal voor een groepsverblijf of romantisch weekendje weg met 2 personen.

Bijzonder overnachten

Deze bijzondere groepsaccommodatie is ideaal voor een weekendje bijzonder overnachten. De oude hofstede is bijzonder kunstzinnig en sfeervol ingericht met attributen afkomstig uit de hele wereld. Met een rijk verleden. Denk aan Afrikaanse maskers, Kelimkussens, opiumtafels, bijzondere Pauw stoelen, Portugese baden op pootjes etc. Verzameld op beurzen, Franse markten, aangekocht op verre reizen. Gekregen van het stamhoofd van de Surui stam in het Braziliaanse Amazonegebied etc. etc.   Vanaf de haard kunt u er heerlijk van genieten, u raakt niet uitgekeken! Of vanaf de veranda wanneer de zon nog een beetje schijnt door de palmbladeren en het bamboe dak. Er is zoveel te zien tijdens uw vriendenweekend of familieweekend.

 

Onthaasten in een wonderschone omgeving

De unieke groepsaccommodatie ligt in een prachtige omgeving in Gelderland. Vlakbij de Utrechtse Heuvelrug. Wanneer u op de bijzondere groepsaccommodatie wilt verblijven tijdens uw groepsverblijf, zult u genieten van de prachtige tuin van de Kunsthof. Ze ligt verscholen tussen bananenbomen, palmen, platanen, tientallen jaren oude noten- en fruitbomen. De diverse terrassen bieden u uitzicht op alle verschillende hoekjes en sfeertjes van de tuin.  Wilt u er wat verder opuit trekken dan is de natuur hier adembenemend. Denk aan het Tichelsgat of voormalig kasteeltuin de Toeren. Of het Amerongense bos. Er is hier zoveel te beleven tijdens uw vriendenweekend/familieweekend in dit vakantiehuisje. Kom het zelf ervaren!

Meer informatie of direct boeken? klik hier

Recensies

Wat een prachtige plek is dit. Ik ben zelden zo onder de indruk geweest. Heerlijk, vrij en prachtig.
Gebke Verhoeven, redactrice gezondNU
We waren helemaal lyrisch over de mooie sfeer, de gezellige kamers, de prachtige badkamers en alle voorzieningen om een nachtje als groep te blijven
Ingrid op den Velde
FAQ items aan het laden...