unieke groepsaccommodatieDeze unieke groepsaccommodatie ligt aan de oever van het prachtige vestingsstadje Buren. Ze beschikt over prachtige suites, een mooie azuurblauw zwembad, prachtige rozentuinen, beelden en een warme gezellige living met haard, grenzend aan de grote open keuken. Ideaal om hier samen met vrienden en familie een heerlijk onbezorgd en sfeervol weekend door te brengen. Het mooie is dat er voor ieder wat wils is. Buren beschikt over leuke winkels, restaurants, een chocolaterie, kaarsenmakerij, musea, cafés. Bent u meer van de natuur. Niet getreurd! Wanneer u de stadspoort onderdoor loopt, loopt u zo het bijzonder wonderschone natuurgebied ‘de Tichelsgaten’ in. Hier stond vroeger het grootste kasteel van Nederland. Met de stenen is de oude stad Buren totaal gerenoveerd tot de parel van de Betuwe. Een bijzondere stad met een rijke geschiedenis.  Een oranjestadje.

unieke groepsaccommodatie

Deze unieke groepsaccommodatie is door kunstenaars omgetoverd tot een waar lusthof. Een grote gezellige living met openhaard, die in open verbinding staat met de tuinen van de Kunsthof. Oude waaltjes, kinderkopjes, palmen, rozenlanen, een azuurblauw zwembad, 200 bollampjes omhullen deze bijzondere groepsaccommodatie in haar bijzondere sfeer. Een sfeer die niemand vergeet. Waar je je weg van huis tot zo thuis voelt!

We zijn blij dat vele vrienden en familieleden hier hun vriendenweekend en familieweekend doorbrengen. We vinden het fijn wanneer men geniet in deze unieke en bijzondere groepsaccommodatie in Gelderland. Een heerlijk groepsverblijf Gelderland is binnen handbereik. Boek nu!