Bijzonder vakantiehuis

In Nederland zijn er diverse grote vakantiehuizen te vinden. Toch zijn wij ervan overtuigd dat u voor een echt uniek, groot vakantiehuis bij Kunsthof de Heuf moet zijn. Hier vindt u een bijzonder vakantiehuis waar u met grote groepen kunt vertoeven. En stelt u zich eens voor: u loopt met uw vriendengroep of familiegroep over de mooie rozenlaan, onder de rozenbogen door naar de bijzondere groepsaccommodatie. U kijkt naar rechts en ziet de mooie oude veranda met vijver, diverse oude beelden, palmen en platanen. Maar wanneer u naar links kijkt, kijkt u werkelijk uit over de oude vestingstad Buren: op de stadsmuur, -oever, gracht en oude weeshuis. Het is het begin van een uniek weekend, een unieke beleving. Het gehele familieweekend zal u worden verrast! Door de warmte, de sfeer, de unieke objecten die een reis over de hele wereld hebben afgelegd, voordat ze in deze bijzondere groepsaccommodatie werden uitgestald. Vertoeven in oude Franse sferen.

Groot vakantiehuis in Franse stijl voor familiegroepen en vriendengroepen

Landal GreenParks, Roompot Vakanties, Hogenboom of Centerparcs beschikken over grote vakantiehuizen. Voor veel gezinnen biedt het volop vertier. Maar bent u op zoek naar sfeer, warmte, gezelligheid en een unieke beleving; dan is groot vakantiehuis Kunsthof de Heuf echt iets voor u. Geen vakantieparken maar een mooie unieke hofstede met prachtige natuur rondom. U bent als enige groep aanwezig en wordt niet gestoord door buren, hetgeen bij grote vakantiehuizen op bungalowparken helaas vaak wel het geval is. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Hier kunt u genieten van rust, Franse sferen, de bruisende vestingstad, natuurgebied Tichelsgat, oude stadjes en dorpen. Er is hier zoveel te doen tijdens uw familieweekend. Kom genieten op Kunsthof de Heuf. 

Meer informatie of direct boeken? klik hier

Recensies

Wat een prachtige plek is dit. Ik ben zelden zo onder de indruk geweest. Heerlijk, vrij en prachtig.
Gebke Verhoeven, redactrice gezondNU
We waren helemaal lyrisch over de mooie sfeer, de gezellige kamers, de prachtige badkamers en alle voorzieningen om een nachtje als groep te blijven
Ingrid op den Velde
FAQ items aan het laden...