groepsaccommodatie GelderlandGroepsaccommodatie Gelderland

Wanneer u op zoekt bent naar een groepsaccommodatie in Gelderland, dan bent u waarschijnlijk nieuwsgierig naar al het moois en unieks dat Gelderland te bieden heeft. Vanaf onze groepsaccommodatie Gelderland met haar ruime en mooie suites grenzend aan een ruime en gezellige living met haard, open landelijk leefkeuken en in open verbinding met de sprookjesachtige tuin, is het allemaal heel goed te bezoeken. Dierentuinen, musea, landgoederenprachtige dorpen en stadjes, slingerdijkjes en meer. Deze groepsaccommodatie in Gelderland heeft u heel veel te bieden. De natuur is in vergelijking met het Westen van Nederland divers en ongerept. Buren, de Betuwe, is hiervan een prachtig voorbeeld. Het is uitermate divers en centraal, op de grens tussen Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Rotterdam geniet u van het vestingstadje Buren, met haar restaurantjes, musea, brocante winkels, bloemenwinkel, ijssalon, kledingwinkels en meer. De stad zelf wordt omringd wordt door prachtige natuurgebieden.  En u heeft hierop een geweldig uitzicht vanaf groepsaccommodatie Gelderland De oude kasteeltuin ligt er nog precies zo bij en bevindt zich slechts op 7 min wandelafstand van deze groepsaccommodatie in Gelderland.

groepsaccommodatie Gelderland

Bijzondere groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie biedt ruimte aan 18 personen. Het groepsverblijf heeft een prachtige, gezellige en knusse woonkamer, welke beschikt over een fijne haard (vuurplaats) waaromheen de loungebanken van de groepsaccommodatie Gelderland gezellig nestelen. Met recht is deze groepsaccommodatie Gelderland de meest bijzondere groepsaccommodatie van Gelderland te noemen. Aan de woonkamer grenst de landelijke open keuken met groot fornuis, een echte professionele keuken van alle gemakken voorzien! Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich meerdere suites met eigen badkamer, al dan niet met ligbad op pootjes.

groepsaccommodatie Gelderland

De unieke groepsaccommodatie beschikt over een sprookjesachtige ommuurde tuin met meerdere terrassen, al dan niet overdekt. Gelegen aan de zuidzijde, omringd door diverse boomgaarden. Met adembenemend uitzicht op de stad Buren.

groepsaccommodatie Gelderland

De omgeving van het groepsverblijf.

Met vakantiehuis Kunsthof de Heuf als uitvalsbasis voor uw groepsverblijf in de Betuwe is een familieuitje of vriendenuitje in Gelderland of de steden  Rotterdam, Utrecht, den Bosch, Nijmegen zo gemaakt. Op ongeveer 10 minuten rijden kunt u genieten van de mooie unieke dorpen Acquoy, Rumpt, Beesd, of de leuke hanzensteden Culemborg, Vianen, of Tiel, allen gelegen aan de prachtige Lek. Een heerlijk familieweekend ligt in het vooruitschiet. Rondom de groepsaccommodatie Gelderland is ook veel te beleven, naast de speeltoestellen, trampoline, volleybalveld en de jeu de boules baan. Eens wat anders dan van der Valk of centerparcs

Voordelen van de groepsaccommodatie Gelderland:

  • 7 slaapkamers, daarom ideaal voor familieweekenden.
  • Ruim, binnen en buiten zeer veel ruimte.
  • Schoon, zoals u in ons gastenboek kunt lezen.
  • De omgeving, veel attracties en activiteiten.

groepsaccommodatie Gelderland