groepsaccommodatie gelderland

 

In de Betuwse stad Buren, langs rivier de Korne en de middeleeuwse vestingsmuur, ligt de meest adembenemende groepsaccommodatie gelderland. Met schitterende suites en een oogverblindend landgoed, de ideale plek voor een lang familieweekend en/of vriendenweekend. Zodra u het erf betreedt van deze unieke groepsaccommodatie, valt uw mond open van alle pracht en praal. Na de ingangspoort loopt u onder de rozenbogen door, waaraan zeldzame klimrozen sierlijk prijken. Links en rechts wordt u omgeven door buxusperken vol exotische planten en bomen, de zwemvijver met loungehuis, het grasveld vol echte betuwse fruitbomen, en de vele terrassen met uitkijk op de mooiste pareltjes van deze bijzondere groepsaccommodatie.

De historische T-boerderij die dateert uit 1857 is in de loop van 10 jaar verbouwd met behoud van alle authentieke elementen.  Zodra u de suites binnenloopt van dit groepsverblijf gelderland, voelt het alsof u een warm instapt. Knusse zithoekjes rondom een open haard, de lange eikenhouten eettafels met het verbluffende keukeneiland (waarin zelfs een Borettigasfornuis staat), en de romantische slaapvertrekken met verrukkelijke Pullmanbedden; het is alsof u zo in een scene van Toulouse-Lautrec stapt. Ook in de stad zelf is van alles te beleven. U kunt een van de vele pittoreske winkeltjes bezoeken, zoals Galerie Moen, het Koolwitje, de Verleiding, World of Chocolate. Ook kunt u gezellig wat eten/drinken in één van de vele sfeervolle restaurants zoals de Prins, de Hofhouding, Maximaal, de Pannenkoekenbakker. Wanneer u graag de rust opzoekt raden wij u een mooie wandeling door één van de vermaarde natuurgebieden op, zoals de Tichelgaten en/of Marienwaerdt waar het is alsof de tijd heeft stilgestaan en u naar een stilleven van Vincent van Gogh zit te kijken. Als u goed oplet, kunt u zelfs een spectaculaire roofvogel en ree voorbij zien trekken. Bij terugkomst in ons ‘vakantiehuisje’ kunt u samen kokerellen, en lekker samen dineren op één van onze terrassen, terwijl u ziet hoe uw kinderen lekker lopen te ravotten op het grasveld.

groepsaccommodatie gelderland

groepsaccommodatie gelderland

familieweekend

De kleurrijke familie die deze T-boerderij heeft vormgegeven, en bestaat uit kunstenaars, psychologen, theatermakers en schrijvers, heeft landelijke bekendheid gekregen met de theatershows waarmee ze al ruim 5 jaar door heel Nederland rondtrekken. In deze bijzondere groepsaccommodatie zit zelfs een theater gevestigd, waar wekelijks één van hun revolutionaire shows worden uitgevoerd. Veel families en vrienden die hier komen, combineren dat met een bezoek aan het theater. Zo beloofd u verblijf hier een ervaring te worden, om nooit meer te vergeten. En als het avond wordt, springen de ruim 200 bollampjes aan, die het hele landgoed verlichten. Wij heten u van harte welkom.

groepsaccommodatie gelderland

groepsaccommodatie gelderland