groepsaccommodatie gelderland

 

In de Betuwse stad Buren, langs rivier de Korne, ligt de groepsaccommodatie gelderland, die alles heeft wat uw hart begeert. De adembenemende suites, de romantische slaapvertrekken met luxe Pullman bedden en de ruime living met lange eikenhouten eettafels en stoelen van Vintagelab 15,  zorgen voor een heerlijk thuisgevoel. Zodra u het erf van die ‘vakantiehuisje’ valt uw mond open: rozenbogen waaraan zeldzame klimrozen sierlijk prijken, de buxusperken waarin exotische planten en palmbomen staan, de karakteristieke wandelpaadjes die u langs de mooiste plekjes van de tuin leiden, de kippenwei waarin ruim 20 verschillende kippensoorten scharrelen, de jeu de boulesbaan. Alles om uw familieweekend tot een onvergetelijke ervaring te maken. Het zwembad met het aanliggende loungehuis is de kers op de taart. Ook uw kinderen kunnen hier heerlijk ravotten. Op de grasvelden tussen de fruitbomen, kunnen ze een lekker balletje trappen.

 

 

groepsaccommodatie gelderland

groepsaccommodatie gelderland

In de stad zelf, is van alles te beleven. Het is alsof u door een verhaal van Charles Dickens heen wandelt, met alle pittoreske winkeltjes, oude kerkjes, pakhuizen, herenhuizen en monumenten. U kunt bijvoorbeeld het Weeshuis bezoeken, de Lambertuskerk, en het Oranjemuseum. Maar wanneer u liever de rust van de natuur opzoekt, is een mooie wandeling door de Tichelgaten en of Marienwaerdt iets voor u. Het is daar alsof de tijd heeft stilgestaan en u naar een schilderij van Anton Pieck zit te kijken. Wanneer u goed oplet kun u zelfs een bijzondere roofvogel of hert spotten.

Bij terugkomst in de stad, kunt u lekker iets gaan eten/drinken bij een sfeervol restaurant zoals de Hofhouding, de Prins, of Maximaal. Maar ook bij de vermaarde Pannekoekenbakker, met een keuze uit wel 300 soorten pannekoeken. In ons eigen groepsverblijf gelderland staat een Boretti gasfornuis, waar u samen achter kunt kokerellen. Op een van onze terrassen kunt u met lekker weer, onder het genot van een lekker glas wijn, oude verhalen ophalen.

Een ervaring om nooit meer te vergeten ! Wij heten u welkom op Kunsthof de Heuf !

 

groepsaccommodatie gelderland

groepsaccommodatie gelderland