Familieweekend in groot vakantiehuis

Bent u op zoek naar een familieweekend voor de hele familie in een groot vakantiehuis in Gelderland? Kunsthof de Heuf biedt aan Nederlanders maar ook buitenlanders een heerlijk groepsverblijf in haar familiehuis. Het is de ideale plek om als vriendengroep of familiegroep, inclusief kinderen te genieten van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft. En dit niet vanaf een ‘doorsnee’ kampeerboerderij of grote bungalow op een vakantiepark. Nee, vanaf groepsaccommodatie Kunsthof de Heuf. Ze ligt op een oude terp langs rivier de Korne en gezellige vestingstad Buren. Een stad met een rijke geschiedenis. Wanneer u de stad uitloopt, wandelt u zo een natuurgebied in: het Tichelsgat of voormalig kasteeltuin de Toeren. Onze groepsaccommodatie is uniek en écht anders dan anders. Samen om de haard, of om de oude ambachtelijke vuurplaats? Of toch liever in de avond genieten van een kikkerconcert op de oude veranda aan de natuurvijver? Wandelen over oude tuinpaadjes die u leiden naar de rozentuin, romantisch drinken onder palmen en platanen? Ja, Kunsthof de Heuf biedt u een familieweekend in Franse stijl. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een uniek familieuitje!

Familieweekend in Gelderland in een groot vakantiehuis

Een familieweekend in Gelderland boeken, met de hele familie? Velen gingen u voor. Samenkomen omdat opa en oma 40 jaar getrouwd zijn, de zoon gaat trouwen of uw eerste kleinkind 1 jaar wordt! Allemaal redenen om gezellig met de hele familie weg te gaan. Ook een weekendje weg als vriendengroep behoort tot de mogelijkheden! Samen eten, lachen, drinken en kletsen. Uren om de haard, verhalen vertellen. Lachen tot in de vroege uurtjes. Op Kunsthof de Heuf verblijft u met uw familie of vrienden in een groot vakantiehuis in een kunstzinnige, gezellige en warme sfeer. Weg van huis toch thuis. De stijl doet wat Frans aan met haar  palmen, platanen, oude vijver met veranda, rozentuinen, oude beelden. Ja, het is hier onvergetelijk.

Meer informatie of direct boeken? klik hier

Recensies

Wat een prachtige plek is dit. Ik ben zelden zo onder de indruk geweest. Heerlijk, vrij en prachtig.
Gebke Verhoeven, redactrice gezondNU
We waren helemaal lyrisch over de mooie sfeer, de gezellige kamers, de prachtige badkamers en alle voorzieningen om een nachtje als groep te blijven
Ingrid op den Velde
FAQ items aan het laden...