Wat maakt een prachtplek nou tot een bijzondere groepsaccommodatie. Ik heb het mij vaak afgevraagd. Wanneer u het antwoord wilt ontdekken, kom naar luxe groepsaccommodatie Kunsthof de Heuf in Buren. Deze groepsaccommodatie ligt langs de prachtige stadsmuur van het oude vestingsstadje Buren. Haar open en gezellige living met speksteenkachel grenst aan de mooie open keuken. De suites van deze bijzondere groepsaccommodatie liggen hier heerlijk omheen. Deze luxe groepsaccommodatie heeft suites gebouwd van maar liefst 50 m2, van alle gemakken voorzien. Een bijzondere groepsaccommodatie houdt in dat je overal oog hebt voor detail. Mooie designbanken, kunst en veel ambachtelijk houtwerk vindt u terug in deze bijzondere groepsaccommodatie.
We hebben het als familie van psychologen, kunstenaar en theatermakers met veel passie en ons designhart voor u ingericht.
De ruimtes van deze bijzondere groepsaccommodatie grenzen ook aan de mooie tuin van de Kunsthof. Wanneer u door de tuin van deze luxe  groepsaccommodatie loopt, waant u zich in het buitenland. Rozenbogen, palmen, platanen, buitenovens, een zwembad, een kippenparadijs, gemetselde muurtjes, overal zitjes; het maakt deze bijzondere groepsaccommodatie heel erg bijzonder. Je kunt ontspannen, relaxen, zwemmen, samen bbquen, eten, ontbijten, wandelen over de mooie bospaadjes, die hier zijn aangelegd in deze bijzondere groepsaccommodatie.

bijzondere groepsaccommodatie
Ja, we zijn er trots op. En dit mag. Het zwembad was een mooi project. Het zwembad van deze luxe groepsaccommodatie is 18 meter lang en maar liefst 1,5 meter breed. Bij het zwembad is een patio waar u met het gezin of met uw vrienden kunt genieten van het stromende water. Ook heeft u vanaf deze luxe groepsaccommodatie geweldig uitzicht op de stad Buren. Een vestigingsstad vol leven. Met winkels, restaurants, chocolaterie, kaasmakerij, beeldenmakerij, pannenkoekenbakkers, wokrestaurant, een Argentijn. Het zit er allemaal. Vanaf deze luxe groepsaccommodatie loopt u zo het stadje in. Het is nog geen 100 meter afstand. Meer zin om te wandelen in de natuur. Wanneer u nog eens 300 meter verder loopt, stapt u zo de prachtige natuur in dat het plaatsje Buren te bieden heeft. Ja, op deze luxe groepsaccommodatie is voor iedereen wat te beleven!

bijzondere groepsaccommodatie

Beleef het ook op deze  bijzondere groepsaccommodatie in Buren.