bijzondere  groepsaccommodatieIn deze bijzondere groepsaccommodatie is het heerlijk vertoeven. Een waar landgoed met rozenbogen, beelden, azuurblauw zwembad, rozenlanen, terrasje en een fenomenaal uitzicht op de stadswal van Buren. Kunsthof de Heuf ligt namelijk langs haar oever

Deze bijzondere groepsaccommodatie beschikt over een prachtige living met haard, een open ambachtelijk leefkeuken en suites die allen in open verbinding met de tuin staan. Zin om de bbq’en. De Kunsthof heeft werkelijk overal aan gedacht. Wat dacht u van onze Portugese vuurplaats, waar menig gezelschap zich ’s avonds omheen nestelt.

Deze bijzondere groepsaccommodatie is gecreëerd door kunstenaars en dat voel je! Weg van  huis en je toch thuis voelen, dat is op de Kunsthof zeker het geval. Deze bijzondere groepsaccommodatie heeft kunst en sfeer gecombineerd. Maar ook aan comfort is gedacht. Alle bedden zijn uitgerust met Pullman boxspring bedden. Heerlijk slapen in rustige ruimtes, waar u enkel gewekt wordt door de ganzen die wonen aan de oever van het romantische stadje Buren.

bijzondere groepsaccommodatie
Houdt u van winkelen, trek dan zeker de stad in! Leuke winkels wachten op u. Toch meer een natuurmens? Wandel de poort onderdoor en u staat in een van de meest mooie natuurgebieden van Nederland. Ooit stond hier een groot kasteel. Met alle stenen in de stad Buren gerenoveerd tot de plaats die ze nu is! Niet voor niks wordt ze de parel van de Betuwe genoemd. Kom ook naar deze bijzondere groepsaccommodatie!