Wat een bijzondere groepsaccommodatie is dit, in het hart van de Betuwe! Ook wel de parel van de Betuwe genoemd niet voor niks!
Kanonnen, stadsmuren, oevers, een oud weeshuis en oude straatjes met kinderkopjes en oude waaltjes. Het is net een stadje uit het boek van Anton Pieck. En laat onze bijzondere groepsaccommodatie nu uitkijk bieden op al dit pracht en praal. Deze bijzondere groepsaccommodatie ligt aan de oever van de stad Buren, langs de stadsmuur en de kronkelrivier de Linge. Ze beschikt over een prachtige sprookjesachtige tuin met rozenlanen, platanen, bananenplanten, een azuurblauw zwembad, beelden en overal leuke knusse zitjes en hoekjes.
De unieke groepsaccommodatie beschikt over een grote living met haard, welke in verbinding staat met een mooie open keuken met groot gasfornuis. De ruimtes komen allemaal uit op de mooie tuin met terrassen. Heel eerlijk waant u zich hier in het buitenland. De kunstenaars van het pand hebben het omgetoverd tot een waar lusthof!

bijzondere groepsaccommodatie

In de avond wordt de bijzondere groepsaccommodatie betoverd met 200 bollampjes die schitteren boven het landgoed en het azuurblauwe zwembad.
Deze unieke groepsaccommodatie en bijzondere groepsaccommodatie is de ideale plek voor uw vriendenweekend en familieweekend. Kom het beleven op Kunsthof de Heuf in Buren, nabij de oevers van de Korne